Sähkötekniikka

Sähkötekniikka oikein ja varmasti toteutettuna säästää sekä kustannuksia että ympäristöä.

Cerviuksen sähkötekniikan palvelut kattavat sähköasennukset, huollot, korjaukset ja sähköurakoinnin – suunnittelemme ja toteutamme sähköjärjestelmät eri kokoisiin kiinteistöihin liike- ja toimistokiinteistöistä teollisuuskiinteistöihin ja julkisiin tiloihin.

Ehdotamme asiakkaillemme aktiivisesti energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen sähkönkulutuksen pienentämiseen – esimerkiksi tämän päivän LED-valaistusratkaisut ulko- ja sisätiloihin. Palveluumme sisältyy valaistussuunnitelma, jonka tavoitteena oikea valaistustaso jokaiseen ympäristöön.

Turvallista ja pätevää sähkötekniikkaa – Sähköpätevyys 1 (S1)

Turvallisuus on meillä Cerviuksessa ykkösprioriteetti, ja pidämmekin osaajiemme ammattitaidosta ja pätevyydestä huolta. Kaikki sähköasennukset, kunnostukset, huollot ja tarkastukset hoituvat turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Cerviuksella on sähköturvallisuuslain edellyttämän Sähköpätevyys 1 -todistuksen mukaiset oikeudet (S1). Näin olleen teemme kaikkia sähkötöitä, mukaan lukien yli tuhannen voltin sähkösennukset. Asentajamme tekevät vaativia huoltotoimenpiteitä esimerkiksi UPS- ja kompensointilaitteille.

Sähkölaitteiston käytönjohtaja

Mikäli kiinteistössä on asiakasmuuntamo tai riittävän suuri pienjännitesähköliittymä, kiinteistöllä on oltava oma sähkölaitteiston käytönjohtaja sekä kunnossapito-ohjelma.

Cervius voi toimia kiinteistön sähkölaitteiston käytönjohtajana.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita ja kutsu meidät käymään!

Ota yhteyttä