Meille töihin

Kasvavassa joukossamme työskentelee yli 80 ammattilaista. Tämän joukon rohkeudesta ja sitoutumisesta palveluyritykseemme olemme todella ylpeitä. Työpaikkamme ovat Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Cerviuksen toiminta perustuu asiantuntemukseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Mikäli tunnistat näitä asioita itsessäsi, voit olla seuraava osaajamme!

Meillä työskentelevät kiinteistötekniikan asiantuntijat:

  • Automaatioasentajat
  • Sähköasentajat
  • LVI-asentajat
  • Työnjohtajat

Työ Cerviuksella on monipuolista. Teen töitä joko työparin kanssa tai yksin, tai käyn auttamassa putkareita ja automaatioasentajia heidän projekteissaan. Kaikki työntekijät ovat aivan mahtavia, kivoja ja kannustavia.
– Charlotta Hagström, sähköasentaja

Mahdollisuus aitoon asiakaspalveluun ja asiakkaiden kuunteluun on Cerviuksella parasta. On hienoa, että Cerviuksella asiakas on ykkösprioriteetti ja työ perustuu hyvälle yhteistyölle.
– Tom Lindholm, Oma työnjohtaja

Katso videoilta, mitä työntekijämme kertovat työstään meillä!

Ota yhteyttä

Lue, mitä cerviuslaiset ovat mieltä työpaikastaan!

Cerviuksen asiakkaat arvostavat palvelua ja työn laatua

Cerviuslaiset saavat asiakastyytyväisyyskyselyssä kiitosta ja tunnustusta. Kiittävät arviot koskevat sekä työn laatua että asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa. Jopa 85 prosenttia alkukeväästä toteutettuun asiakastytyyväisyyskyselyyn vastanneista suosittelee Cerviusta kollegalleen.

Sähköasentaja Charlotta Hagström innostuu sähköstä

Valaisinsaneerauksia, kerrostalon asuntojen peilikaappien sähköistyksiä, asiakaspalvelua – erilaisia isoja ja pieniä projekteja, joita kaikkia yhdistää sähkö.

– Sähköasentajan työ on monipuolista ja saa tehdä erilaisia töitä, kertoo Cerviuksen sähköasentaja Charlotta Hagström.