Cervius

Cervius on kehittyvien kiinteistöjen palveleva tekniikkatalo

Cervius on kiinteistönomistajan kumppani kiinteistön olosuhteiden ja energiatehokkuuden kehittämisessä, kiinteistön käytön ohjaamisessa ja automaation ylläpidossa. Yksi vahvuuksistamme on monipuolinen ja vahva käytännön osaaminen lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, automaatio-, sähköistys- ja valaistusjärjestelmiin liittyvissä käytännön töissä.

Keskeisintä toiminta-aluettamme ovat Etelä- ja Varsinais-Suomi sekä Pirkanmaa.

Cervius on syntynyt ajatukselle tinkimättömästä asiantuntemuksesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Meillä Cerviuksella hyvä palvelu perustuu pitkään kokemukseen ja mutkattomaan ja paneutuvaan asiakaspalveluun – tunnemme asiakkaamme ja osaamme kysyä oikeat kysymykset.

Palvelufilosofiamme kiteytyy Arvo Plus -palvelussa: Arvo Plus on kiinteistötekniikan kokonaispalvelu, jolla autamme kiinteistönomistajaa ja kiinteistöstä vastaavaa heidän työssään.

Tarjoamme Arvo Plus -asiakkaallemme Oman työnjohtajan, jonka tehtävänä on löytää parhaat keinot kiinteistön toimintavarmuuden ylläpitämiseen, kiinteistön arvon nostamiseen ja vuokrattavuuden parantamiseen.

Cervius-konserni palvelee kiinteistönomistajia Etelä- ja Varsinais-Suomessa sekä Pirkanmaalla

Kiinteistöautomaatioon erikoistunut Cervius Oy perustettiin vuonna 2015. Vuonna 2018 perustettiin talotekniikka-alan töihin keskittyvä Cervius Group Oy. Asiakkaita palvellaan yhteisen Cervius-nimen alla. Palveluvalikoimaa täydentää spin-off -yrityksenä vuonna 2021 aloittanut energiatehokkuuteen keskittyvä asiantuntijayritys GreenValue Oy.

Cervius-konserniin kuuluvat rakennusautomaatioon keskittynyt Cervius Oy ja Cervius Group Oy. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme yhteisen Cervius-nimen alla.

Kasvavassa joukossamme työskentelee lähes sata ammattilaista. Tämän joukon rohkeudesta ja sitoutumisesta palveluyritykseemme olemme todella ylpeitä.

Jätä säätäminen meille!

Petri Rantapaju ja Tapio Ulvinen

Ota yhteyttä!