Cervius on nyt osa QMG-konsernia

Cervius on vuosien varrella panostanut toiminnan kehittämiseen sekä asiakaslähtöisyyteen ja näin kasvanut yhdeksi kiinteistöalan energiatehokkuuspalveluiden johtaviksi tuottajiksi Suomessa. Toimintamme kantavana ajatuksena on tinkimätön asiantuntemus ja kokonaisvaltainen palvelu.

Cervius liittyi loppuvuonna 2023 osaksi QMG-konsernia ja hyödyntää jatkossa suuren konsernin synergiaetuja.

Asiakkaita palvellaan edelleen asiakaslähtöisellä Arvo Plus -palvelumallilla, Cerviuksen toimitusjohtaja Petri Rantapaju kertoo.

-Haluamme jatkossakin toimia kiinteistönomistajien ja kiinteistöpäälliköiden kumppanina kuunnellen tarpeita ja toiveita ja autamme heitä ylläpitämään olosuhteita niin, että olosuhteille, energiatehokkuudelle ja käyttökustannuksille asetetut tavoitteet täyttyvät.

Cervius nostaa jatkossakin energiatehokkuuden uudelle tasolle

Cervius tarjoaa kiinteistöteknisiä palveluita valtakunnallisesti. Yksi vahvuuksistamme on monipuolinen ja vahva käytännön osaaminen lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, automaatio-, sähköistys- ja valaistusjärjestelmiin liittyvissä käytännön töissä. Cerviuksen energiatehokkuuspalveluihin kuuluvat suunnittelu, neuvonta ja konsultointi sekä etävalvomo. Greenvalvomo-konseptilla hallinnoidaan etäyhteydellä kiinteistöjen energiankulutusta ja teknisiä ominaisuuksia.

QMG on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Konserniin kuuluu 48 tytäryhtiötä eri puolilla maata.