Eduskunta arvostaa työn laatua ja ratkaisukeskeistä asennetta 

Cervius huolehtii eduskunnan kiinteistössä kiinteistötekniikan ylläpidosta, määräaikaishuolloista ja korjauksista lvi- ja sähkötöiden osalta. Yhteistyö on hioutunut saumattomaksi, ja eduskunnan kanslian kiinteistötoimistossa voidaan luottaa Cerviuksen asentajiin ja työn laatuun. 

Cerviuksen asentajat huolehtivat eduskuntakiinteistössä huolloista, kiinteistötekniikan ylläpidosta sekä pienistä korjauksista ja muutostöistä.

Käyttötyönjohtaja Kim Grönroos pitää yhteistyön sujuvuutta ensiarvoisen tärkeänä.

– Eduskunnan kiinteistössä on aikamoinen kiinteistömassa. Edes se, että ylipäätään löytää kohteeseen, ei ole itsestään selvää. Nyt kun meidän käyttöteknikkomme soittavat ja pyytävät korjaamaan esimerkiksi vuotavan hanan, voimme luottaa siihen, että työ hoituu ja työn laatu on hyvä. 

Asenne ratkaisee

Grönroos kiittää Cerviuksen asentajia ratkaisukeskeisestä asenteesta. 

– Olemme olleet todella tyytyväisiä asentajiin. Tärkeintä on, että löytyy asennetta ja halua löytää ratkaisu. Cerviuksen asentajien asenne on niin mahtavalla tasolla, että vaikka kaikesta ei olisi välttämättä heti tietoa, ratkaisu ja tieto etsitään. 

Lisää sähköautojen latauspisteitä

Tiivis yhteistyö on arvokasta, sillä tuttu kumppani pystyy nostamaan esiin mahdollisia puutteita ja ehdottamaan ratkaisuja. Tämä on mahdollista, kun talo ja ihmiset käyvät tutuiksi. 

– Toiminnallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Mikään toiminto ei saa vaarantua heikon teknisen ratkaisun vuoksi. On hienoa, että cerviuslaiset ymmärtävät meidän tavoitteemme ja sen, mitä haluamme toteutuksien osalta edistää, Grönroos sanoo. 

Sähköautojen latauspisteiden lisäykset pysäköintihalleihin on esimerkki yhteisestä projektista. Latauspisteiden määrä moninkertaistui hankkeessa. 

– Kävimme työnjohdon kanssa hankkeen ja meidän tarpeemme läpi, ja saimme hyvän esityksen siitä, miten reitit ja vedot kannattaa toteuttaa. Hankkeessa otettiin hienosti huomioon, että voimme jatkossa hyödyntää samoja johtoreittejä, kun latauspisteitä tarvitaan edelleen lisää, Grönroos kiittää.

 

Etsitkö kumppania kiinteistötekniikan ylläpitoon? Ota yhteyttä!