Referenssit

Näen paljon mahdollisuuksia siinä, että kiinteistön ylläpidon kumppani osallistuu avarakatseisesti ja avoimesti kiinteistön kehittämiseen. Meillä on käytössä oma työnjohtaja ja asentajat – ratkaisu toimii todella hyvin. Pidämme kerran viikossa säännöllisen seurantapalaverin, ja töiden alulle saattaminen käy näppärästi vaikka WhatsAppilla. Kaikki töiden aikatauluttamiset ja kokonaisuus kulkee vaivattomasti Oman työnjohtajan kautta.

Mikko Rantanen, kiinteistöpalvelupäällikkö, Kauppakeskus Mylly


Cerviuksen asiantuntijat ovat omaksuneet asiakaslähtöisen ja joustavan asenteen tarjousvaiheesta lopputulokseen asti. He tunnistavat asiakkaan tarpeet ja käyttävät erilaisia ratkaisuja ja tekniikkaa. Cerviuksen asiantuntijat olivat miettineet ratkaisuja myös koulurakennuksen energiatehokkuuteen, joten saimme vielä lisäarvoa yhteistyöstämme.

Cerviuksessa on satsattu oikeaan asiaan. On hienoa, ettei vastaus ole ‘ei kuulu meille’, vaan ratkaisu löytyy aina.

Seppo Pihl, kiinteistöpäällikkö ja Joakim Jansén, rakennuttaja, tekniset tukipalvelut, Paraisten kaupunki


Cerviuksella on ihmiset, jotka saa kiinni, tavoitettavuus on tärkein asia kaikessa. Heillä on myös monipuolinen palveluvalikoima – kaikki kiinteistötekniikan osa-alueet löytyvät, ja tarvittaessa he etsivät palvelun verkostoistaan. Kaikki järjestyy heiltä tai heidän kauttaan. Talotekniikan huoltosopimus toimii erinomaisesti.

Matti Lähteenmäki, kiinteistöpäällikkö, Suomen Laatuasunnot Oy

Eduskunta luottaa Cerviuksen osaamiseen

Cerviuksen ja eduskunnan kanslian kiinteistötoimiston yhteistyö on alkanut lokakuussa. Cerviuksen asiantuntijat hoitavat eduskunnassa kiinteistötekniikan ylläpidon, määräaikaishuollot ja korjaukset sekä lvi- että sähkötöiden osalta. Kiinteistötoimistossa kumppanuudelta odotetaan hyvää yhteistyötä ja molemminpuolista luottamusta.

Cervius on Siemensin paras partneri

Cervius jatkaa Siemensin vahvana partnerina myös kuluvana vuonna – Gold-tason Siemens Solution Partner Cervius palkittiin Siemensin parhaana partnerina.

Myyntijohtaja Tero Viherlehto Siemens Oy:stä arvostaa saumatonta yhteistyötä ja molemminpuolista luottamusta, joka mahdollistaa loppuasiakkaiden tyytyväisyyden.

Hyvä yhteistyö korostui separaattoritehtaan saneerauksessa

Saumaton yhteistyö ja jokaisen urakkaan osallistuneen toimijan ratkaisukeskeinen asenne olivat avainasemassa, kun Helsingin Kalliossa sijaitsevan vanhan separaattoritehtaan sisätilat saneerattiin täydellisesti. Cervius toteutti yli 100-vuotiaaseen 7 000 neliömetrin arvokiinteistöön rakennusautomaatiojärjestelmän.

Energiatehokkuushankkeita
Tilamuutostöitä
Rakennusautomaatio
LVI-projekteja
Sähköprojektit

 

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Palvelemme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla.