Referenssit

Cervius toimii kohteissamme hyvin, ja yhteistyö on sujuvaa. Cerviuksen ammattilaisilla on valmiuksia omaksua talon toimintatapoja ja prosesseja, mikä on hyvän yhteistyön kannalta tärkeää.

– Yaron Nadbornik, hankintapäällikkö, SATO Oyj


Cerviuksen asiantuntijat ovat omaksuneet asiakaslähtöisen ja joustavan asenteen tarjousvaiheesta lopputulokseen asti. He tunnistavat asiakkaan tarpeet ja käyttävät erilaisia ratkaisuja ja tekniikkaa. Cerviuksen asiantuntijat olivat miettineet ratkaisuja myös koulurakennuksen energiatehokkuuteen, joten saimme vielä lisäarvoa yhteistyöstämme.

Cerviuksessa on satsattu oikeaan asiaan. On hienoa, ettei vastaus ole ‘ei kuulu meille’, vaan ratkaisu löytyy aina.

– Seppo Pihl, kiinteistöpäällikkö ja Joakim Jansén, rakennuttaja, tekniset tukipalvelut, Paraisten kaupunki


Cerviuksella on ihmiset, jotka saa kiinni, tavoitettavuus on tärkein asia kaikessa. Heillä on myös monipuolinen palveluvalikoima – kaikki kiinteistötekniikan osa-alueet löytyvät, ja tarvittaessa he etsivät palvelun verkostoistaan. Kaikki järjestyy heiltä tai heidän kauttaan. Talotekniikan huoltosopimus toimii erinomaisesti.

– Matti Lähteenmäki, kiinteistöpäällikkö, Suomen Laatuasunnot Oy

Hyvä yhteistyö korostui separaattoritehtaan saneerauksessa

Saumaton yhteistyö ja jokaisen urakkaan osallistuneen toimijan ratkaisukeskeinen asenne olivat avainasemassa, kun Helsingin Kalliossa sijaitsevan vanhan separaattoritehtaan sisätilat saneerattiin täydellisesti. Cervius toteutti yli 100-vuotiaaseen 7 000 neliömetrin arvokiinteistöön rakennusautomaatiojärjestelmän.

Aikaisemmat referenssit

Cervius toimii kohteissamme hyvin, ja yhteistyö on sujuvaa. Cerviuksen ammattilaisilla on valmiuksia omaksua talon toimintatapoja ja prosesseja, mikä on hyvän…

Energiatehokkuushankkeita
Tilamuutostöitä
Rakennusautomaatio
LVI-projekteja

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Palvelemme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla.