Referenssit

Kiinteistötekniikkaa  kehittyviin kiinteistöihin

Toimimme kaikenlaisissa kiinteistöissä kauppakeskuksista, toimistoista ja liikekiinteistöistä teollisuus- ja asuinkiinteistöihin. Asiakkaitamme yhdistävät tavoitteet varmistaa kiinteistön paras mahdollinen arvo ja vuokrattavuus sekä tilojen käyttäjille optimaaliset olosuhteet.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti. Saamme asiakkailtamme kiitosta erityisesti työn laadusta ja yhteydenpidon helppoudesta.

Kiitos kaikille asiakkaillemme yhteistyöstä!

Mikkola. Rusanen ja Rantanen Kauppakeskus Myllyssä

Asiakkaiden  kertomaa

"Meillä on käytössä oma työnjohtaja ja asentajat – ratkaisu toimii todella hyvin. Pidämme kerran viikossa säännöllisen seurantapalaverin, ja töiden alulle saattaminen käy näppärästi vaikka WhatsAppilla. Kaikki töiden aikatauluttamiset ja kokonaisuus kulkee vaivattomasti Oman työnjohtajan kautta. Näen paljon mahdollisuuksia siinä, että kiinteistön ylläpidon kumppani osallistuu avarakatseisesti ja avoimesti kiinteistön kehittämiseen."

Mikko Rantanen, kiinteistöpalvelupäällikkö, Kauppakeskus Mylly, Raisio

"Cervius on luotettava toimija, kaikki toimii sovitusti. Kentällä työn jälki on todella hyvää – perusasiat ovat hallussa, joten voi keskittyä itse tekemiseen. Cerviuslaiset saa aina kiinni. Huomaa ja tuntee että henkilöstö on vilpittömästi halukas palvelemaan."

Jari Hagström, liiketoimintajohtaja, FläktGroup

"Saneerausrakentamisessa ratkaisukeskeisyys on kaikkein tärkeintä. Valmiit ratkaisut eivät toimi, vaan täytyy löytyä kykyä ratkoa myös eteen tulevia yllättäviä tilanteita. Cerviukselta löytyy halua olla osa ratkaisua, ei ongelmaa."

Aki Paavola, työpäällikkö, R4

"Yhteydenotto on helppoa. Parasta on, kun on yksi henkilö, joka vastaa puhelimeen ja osaa vastata tai etsii vastauksen kysymyksiin. Projektit onnistuvat aina ajallaan ja sovitusti."

Pirjo Maja, kiinteistövastaava, Naantalin Aurinkosäätiö

"Olemme käyttäneet Cerviuksen automaatiopalveluita paljon, ja kaikki on mennyt aina loistavasti. Parasta on, kun ei tarvitse soitella perään."

Heikki Tolonen, toimitusjohtaja, Renoworks

"Cerviuksessa on parasta, että heihin saa aina yhteyden ja työn tietää tulevan hoidetuksi. Heillä on myös monipuolinen palveluvalikoima – kaikki kiinteistötekniikan osa-alueet löytyvät, ja tarvittaessa he etsivät palvelun verkostoistaan. Kaikki järjestyy oman yhteyshenkilön kautta helposti."

Matti Lähteenmäki, kiinteistöjohtaja, Suomen Laatuasunnot Oy

"Cerviuksen asiantuntijat ovat omaksuneet asiakaslähtöisen ja joustavan asenteen tarjousvaiheesta lopputulokseen asti. He tunnistavat asiakkaan tarpeet ja käyttävät erilaisia ratkaisuja ja tekniikkaa. Cerviuksen asiantuntijat olivat miettineet ratkaisuja myös koulurakennuksen energiatehokkuuteen, joten saimme vielä lisäarvoa yhteistyöstämme.

Cerviuksessa on satsattu oikeaan asiaan. On hienoa, ettei vastaus ole ‘ei kuulu meille’, vaan ratkaisu löytyy aina.

Seppo Pihl, kiinteistöpäällikkö ja Joakim Jansén, rakennuttaja
tekniset tukipalvelut, Paraisten kaupunki

Tutustu asiakastarinoihin

Eduskunta luottaa Cerviuksen osaamiseen

Cerviuksen ja eduskunnan kanslian kiinteistötoimiston yhteistyö on alkanut lokakuussa. Cerviuksen asiantuntijat hoitavat eduskunnassa kiinteistötekniikan ylläpidon, määräaikaishuollot ja korjaukset sekä lvi- että sähkötöiden osalta. Kiinteistötoimistossa kumppanuudelta odotetaan hyvää yhteistyötä ja molemminpuolista luottamusta.

Cervius on Siemensin paras partneri

Cervius jatkaa Siemensin vahvana partnerina myös kuluvana vuonna – Gold-tason Siemens Solution Partner Cervius palkittiin Siemensin parhaana partnerina.

Myyntijohtaja Tero Viherlehto Siemens Oy:stä arvostaa saumatonta yhteistyötä ja molemminpuolista luottamusta, joka mahdollistaa loppuasiakkaiden tyytyväisyyden.

Hyvä yhteistyö korostui separaattoritehtaan saneerauksessa

Saumaton yhteistyö ja jokaisen urakkaan osallistuneen toimijan ratkaisukeskeinen asenne olivat avainasemassa, kun Helsingin Kalliossa sijaitsevan vanhan separaattoritehtaan sisätilat saneerattiin täydellisesti. Cervius toteutti yli 100-vuotiaaseen 7 000 neliömetrin arvokiinteistöön rakennusautomaatiojärjestelmän.

Hankkeita ja projekteja

Onko kiinteistössäsi jokin haaste, joka kaipaa ratkaisua? Arvo Startin avulla saat kiinteistön kehityskohteet haltuun.