Sähköasentaja Charlotta Hagström innostuu sähköstä

Valaisinsaneerauksia, kerrostalon asuntojen peilikaappien sähköistyksiä, asiakaspalvelua – erilaisia isoja ja pieniä projekteja, joita kaikkia yhdistää sähkö.

– Sähköasentajan työ on monipuolista ja saa tehdä erilaisia töitä, kertoo Cerviuksen sähköasentajana työskennellyt Charlotta Hagström.

Tänä päivänä monissa kiinteistöissä siirrytään valaistuksessa ledeihin, ja näitä valaistukseen liittyviä energiatehokkuusprojekteja on sähköasentajan kalenterissa lukuisia. Kiinteistön koosta riippuen projektit saattavat kestää päivistä useisiin viikkoihin.

Monet kiinteistöjen omistajat haluavat nyt energiatehokkaampia ratkaisuja, koska näin säästetään sekä rahaa että ympäristöä.

Charlotta kiinnostui sähköstä jo yläluokilla koulussa, kun siellä opiskeltiin sähköoppia.

– Olin siinä hyvä, ja opo sanoi, että voisin opiskella sähköasentajaksi. On jännää, miten sähkö toimii!

Charlotta on valmistunut sähköasentajaksi Raision ammattiopistosta. Samasta osoitteesta löytyi myös kontakti Cerviukseen ja sitä kautta työpaikka. Cerviukseen työpaikkana Charlotta on ollut tyytyväinen.

– Työ Cerviuksella on monipuolista, sillä erilaiset projektit seuraavat toisiaan. Tein töitä joko työparin kanssa tai yksin, tai kävin auttamassa putkareita ja automaatioasentajia heidän projekteissaan. Kaikki työntekijät ovat aivan mahtavia, kivoja ja kannustavia. Aina joku auttaa, jos tarvii apua, Charlotta sanoo.

Charlotta on siirtynyt Cerviukselta jatkamaan opiskelua. Menestystä opintoihin!

Oletko kiinnostunut työstä Cerviuksella?

Lue lisää – millainen työpaikka Cervius on? Löydät Meille töihin -sivulta avoimet työpaikat ja voit myös laittaa meille avoimen työhakemuksen!