Putkiasentajana Cerviuksella – Mikael Jämsenistä parasta on hyvä porukka ja monipuoliset työt

Mikael Jämseniä ovat kohti putkiasentajan ammattia vieneet jo kesätyöt koulun seiskaluokalta alkaen. Töissä Cerviuksella parasta ovat monipuoliset työt sekä hyvä ja rento työporukka.

Vuoden päivät Cerviuksella ovat vahvistaneet työpaikkavalinnan oikeaksi – Cervius on tarjonnut lupaustensa mukaan monipuolisia töitä sekä urakoissa että huoltotehtävissä.

– Tykkään siitä, että Cerviuksella saa tehdä erilaisia töitä. Työpäivät ovat aina erilaisia. Työ on vaihtelevaa, koska välillä on pidempikestoisia urakoita, ja välillä on huoltotöitä. Opin jatkuvasti tosi paljon uutta, Mikael sanoo.

Mikael Jämsen viihtyy Cerviuksella hyvin – joka päivä on kiva tulla töihin.

Huoltotyöt tuovat mukanaan myös asiakaspalvelua, kun liikutaan asiakkaiden tiloissa. Työt ajoitetaan asiakkaiden aikataulun mukaan. Isommissa urakoissa korostuu yhteistyö toisten urakoitsijoiden ja asiakkaan kanssa.

Apua ja neuvoja saa aina tarvittaessa

Työtä tehdään porukalla. Näin apu löytyy läheltä, ja uusissa asioissa joku auttaa aina. Mikaelille sopii myös rento meno työpaikalla, ja se, että ollaan kavereita ja juttua riittää myös muista kuin työasioista.

– Meillä on tosi hyvä yhteishenki, kaikki ovat hyviä tyyppejä. Tulen töihin aina mukavalla mielellä, kun täällä on kaverit ja hyvä porukka. Kaikki tulee toimeen keskenään ja jeesaa toisiaan, Mikael sanoo.

Mitä sanoisit putkiasentajalle, joka etsii työpaikkaa? Miksi kannattaa tulla Cerviukselle töihin?

– Totta kai sanoisin, että tässä on oikeasti hyvä porukka. Cervius on oikea valinta, kun tykkää tehdä monipuolisesti töitä. Cerviuksella on tosi mukavaa ja rentoa, ja mukavat työkaverit. Työasioista ei tarvitse stressata, Mikael summaa.

Cerviuksella putkiasentajana – Mikaelin TOP 3

  1. Hyvä työporukka – mukavaa tehdä töitä, ja aina joku auttaa ja tukee.
  2. Monipuolisesti urakka- ja huoltotöitä.
  3. Työssä oppii jatkuvasti uutta ja voi kehittyä omassa ammatissa.

Katso myös video, jolla Mikael Jämsen kertoo, miksi Cerviukselle kannattaa tulla töihin!