Putkiasentaja Pirkanmaalle (5/2022)

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja kokenutta putkiasentajaa. Putkiasentajan työmaat löytyvät pääosin Pirkanmaalta.

Työssäsi olet osa Cerviuksen asiakkuustiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat niin vikakorjaus- ja ennakkohuoltotyöt kuin korjaus- ja uudisasennusprojektit. Työ on siis monipuolista – pääset sekä pikaisille vikakeikoille että pidempiin asennusprojekteihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (putkiasentaja) ja kokemusta kiinteistöteknisten järjestelmien ylläpidosta ja korjauksesta. Myös ajokortti on tarpeen. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office ja sähköinen työtilausjärjestelmä).

Suomen kielen taidon lisäksi sinun tulee läpäistä mahdolliset asiakaskohteiden vaatimat turvaselvitykset. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen tyyppi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita näissä tehtävissä.

Cerviuksella sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät. Tehtävien palkkaus TES:n mukaan. Teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Hae mukaan jättämällä tietosi hakulomakkeella! 

Katso videolta, mitä Mikael Jämsen kertoo työstään putkiasentajana!