Putkiasentaja pääkaupunkiseudulle (08/2022)

Haemme asiakaspalveluhenkistä, aktiivista ja monitaitoista putkiasentajaa. Putkiasentajan työmaat löytyvät pääkaupunkiseudulta.

Työssäsi olet osa Cerviuksen asiakkuustiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat niin vikakorjaus- ja ennakkohuoltotyöt kuin korjaus- ja uudisasennusprojektit. Työ on siis monipuolista – pääset sekä pikaisille vikakeikoille että pidempiin asennusprojekteihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (putkiasentaja) ja kokemusta kiinteistöteknisten järjestelmien ylläpidosta ja korjauksesta sekä ajokorttia. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office ja sähköinen työtilausjärjestelmä).

Suomen kielen taidon lisäksi sinun tulee läpäistä mahdolliset asiakaskohteiden vaatimat turvaselvitykset. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen tyyppi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita näissä tehtävissä.

Cerviuksella sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät. Tehtävien palkkaus TES:n mukaan. Teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Hae mukaan jättämällä tietosi hakulomakkeella!

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös suoraan sähköpostilla Jesselle, jesse.jokinen@cervius.fi.

Lisätietoja tehtävästä:

  • Jesse Jokinen, p. 040 156 0872

Lue, mitä tarjoamme työntekijöillemme ja mitä mieltä työntekijämme meistä ovat >>

Katso videolta, mitä Mikael Jämsen kertoo työstään putkiasentajana!