Cerviuksen palvelujohtajana aloittava Hannu Kimiläinen – “Kiinteistöpäällikön aito kumppani tarjoaa ratkaisuja ja ottaa vastuuta”

– Kiinteistötekniikan kenttä muuttuu vauhdilla, kun esimerkiksi teknologiat kehittyvät. Kuitenkin aivan perusasioita ovat asiakkaan tarpeisiin keskittyminen, hyvä palvelu sekä tavoitettavuus, kiinteistöalalla pitkään vaikuttanut Hannu Kimiläinen sanoo. 

Petri Rantapaju (vas.) ja Hannu Kimiläinen
Petri Rantapaju (vas.) ja Hannu Kimiläinen jakavat yhteisen näkemyksen kiinteistötekniikan ylläpitopalveluiden kulmakivistä.

Cerviuksella Hannun vastuulla on kiinteistötekniikan kokonaispalvelun Arvo Plussan kehittäminen. Hannu ja Cervius Groupin toimitusjohtaja Petri Rantapaju jakavat yhteisen näkemyksen erinomaisen palvelun tärkeydestä asiakkaalle.

– Keskeisintä on se, mikä tuottaa eniten arvoa kiinteistöstä vastaaville, kiinteistön omistajille ja käyttäjille. On hienoa saada Hannun kaltainen ammattilainen mukaan kehittämään parasta palvelua asiakkaillemme, Petri sanoo. 

– Pienemmässä yrityksessä sovitut asiat voidaan viedä toteutukseen nopeasti. Usein näkee, että yrityksissä suunnitellaan ja puhutaan paljon, mutta monet parannukset jäävät piippuun, Hannu toteaa.

Oma työnjohtaja on tavoitettavissa

Kiinteistöjen hiilijalanjäljen pienentäminen, energiatehokkuuden parantaminen, kustannussäästöt ja paremmat olosuhteet kiinteistön käyttäjille ovat tämän päivän kiinteistötekniikan ammattilaisten työssä itsestään selviä tavoitteita.

– Sinänsä kiinteistötekniikan palvelut ovat yksinkertaista bisnestä: otetaan vastuu ja tehdään se, mitä on luvattu. On hienoa, että Cerviuksella omaan yhteyshenkilöön saa aina yhteyden, Hannu sanoo.

Hannulla on pitkä kokemus kiinteistöjen ylläpitopalvelua tarjoavissa yrityksissä niin talotekniikan kuin paloturvallisuudenkin parissa. Työuran aikana on kertynyt vahva näkemys kiinteistön ylläpidon kumppanista, joka tuo pöytään ehdotuksia ja auttaa kehittämään kiinteistön arvoa ja olosuhteita.

– Kiinteistöstä vastaavan näkökulmasta ei riitä, että käydään tarvittaessa katsomassa paikan päällä. Paras tuki on aktiivinen kehittäjäkumppani, joka ottaa vastuuta kiinteistöstä, auttaa ennakoivalla otteella etsimään ratkaisuja ja kehittää kiinteistön olosuhteita yhdessä kiinteistön omistajan kanssa.

 

Kun etsit kumppania, joka nostaa kiinteistösi kanssasi uudelle tasolle, ota yhteyttä!

Lue lisää Arvo Plus -palvelustamme >>

Tutustu myös uuteen Arvo Data -palveluumme >>