LVI-asentaja Pirkanmaalle (08/2022)

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja kokenutta LVI-asentajaa tehokkaaseen mutta rentoon tiimiimme. LVI-asentajan monipuoliset työmaat löytyvät Pirkanmaalta.

Työtehtävät ovat joko putkiasennuksia tai IV-asennuksia tai jopa molempia, osaamisesi mukaan. Työ on monipuolista – pääset sekä pikaisille vikakeikoille että pidempiin asennusprojekteihin.

Cerviuksella sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät. Pidämme huolta siitä, että jokainen viihtyy töissä meillä!

Tehtävissä tarvitset soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kiinteistöteknisten järjestelmien ylläpidosta ja korjauksesta. Myös ajokortti on tarpeen. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office ja sähköinen työtilausjärjestelmä).

Suomen kielen taidon lisäksi sinun tulee läpäistä mahdolliset asiakaskohteiden vaatimat turvaselvitykset. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen tyyppi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita näissä tehtävissä.

Teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea mukaan heti.

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si suoraan hakulomakkeella! 

>> Lue, mitä tarjoamme työntekijöillemme ja mitä mieltä työntekijämme meistä ovat!