Kiinteistötekniikkaa Cerviuksen ja Siemensin yhteistyössä

Cervius ja Siemens jakavat yhteisen intohimon tilojen viihtyisyyteen ja käytettävyyteen. Cervius on Gold-tason Siemens Solution Partner.

Toimivalla kiinteistötekniikalla on valtava merkitys sisätilojen viihtyisyyteen ja käytettävyyteen sekä rakennuksen arvoon.

Tänä päivänä korostuvat myös energiatehokkuus ja ekologisuus. Toimivalla ja tehokkaalla kiinteistötekniikalla voidaan säästää sekä kustannuksia että ympäristöä. Siemensin rakennusautomaatiojärjestelmät mahdollistavat kaiken tämän, Cervius Group Oy:n Petri Rantapaju sanoo.

Kumppaniyritykseltä edellytetään sitoutumista ja kasvuhaluja

Siemensin järjestelmät kattavat koko kiinteistötekniikan kirjon. Siemens valitsee kumppaneikseen sitoutuneita yrityksiä, joissa on halua ja mahdollisuuksia kasvaa.

– Asiakkaiden on helpompi lähestyä paikallisia kumppaneitamme kuin meidän kaltaista isoa toimijaa. Pystymme tarjoamaan laadukkaita palveluita vahvan partneriverkoston avulla, näin palvelemme ja tuemme olemassaolevia asiakkaitamme ja mahdollistamme paljon uutta, myyntijohtaja Tero Viherlehto Siemens Oy:stä sanoo.

Siemensin partneriohjelma on tiukka ja siihen kuuluu paljon koulutusta. Kumppaneilta odotetaan mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa.

Meidän näkökulmasta hyvä kumppani on yritys, jonka kanssa voi kommunikoida ja joka on sitoutunut yhteistyöhön ja jatkuvaan henkilöstön kehittämiseen. Arvostamme myös partnereita, joissa on kasvun varaa. Cervius pystyy myös palvelemaan asiakkaita paljon pidemmälle kuin vain rakennusautomaation osalta, mikä on meidän asiakkaillemme arvokasta, Viherlehto sanoo.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Solution Partner -yhteistyösopimukseen Siemensin kanssa. Siemens-yhteistyö ja kattava Arvo Plus -palvelumme takaa asiakkaillemme koulutetut ja osaavat rakennusautomaation asiantuntijat, Cervius Oy:n toimitusjohtaja Tapio Ulvinen ja Rantapaju sanovat.

 

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit ratkaisuista, joita tuotamme Siemensin kanssa yhteistyössä!