IV-projektipäällikkö pääkaupunkiseudulle (1/2023)

– Paikka on täytetty! –

Mikäli IV-projektit ja urakat ovat sinulle tuttuja ja etsit mahdollisuuksia toimia vastuullisessa tehtävässä mukavassa porukassa – hae mukaan! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle IV-projektipäällikköä.  

IV-projektipäällikkönä tehtäviäsi ovat asennus-, korjaus- ja projektitöiden sekä urakoiden työnjohto ja tarjouslaskennat. Cerviuksen toiminta perustuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palveluun, joten hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa on työssäsi erittäin tärkeää.  

Toimit asentajien lähiesihenkilönä ja työnjohtajana. Työsi on vastuullista ja monipuolista, ja myös muotoutuu oman osaamisesi ja taustasi mukaan.  

Mitä toivomme sinulta?

Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi insinöörin tai teknikon koulutus. Toivomme sinulta kiinteistöjen IV-järjestelmiin painottuvaa, laajaa osaamista sekä kokemusta projektien vetämisestä ja urakkalaskennasta. Toivomme myös noin viiden vuoden työnkuvaan sopivaa työkokemusta.  

Toivomme sinulta reipasta, vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja huolellista työotetta. Sekä tiimityöskentelyn että itsenäisen työskentelyn taidot ovat tärkeitä. Oman ja tiimin työn suunnittelu ja organisointi on tärkeä osa työtäsi.  

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä olet tärkeä osa työporukkaamme! Cerviuksella sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö ja asiakkaat sekä monipuoliset työtehtävät. Pidämme huolta siitä, että jokainen viihtyy töissä meillä.  

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut kuten esimerkiksi Edenredin kulttuuri- ja liikuntaetu, sähköpyöräetu ja mahdollisuudet koulutuksiin. Voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin sivulla Meille töihin. 

Hae mukaan!

Työpaikkasi on Vantaalla, ja liikut työssäsi asiakkaiden luona pääkaupunkiseudulla ja myös laajemmin Uudellamaalla.  

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian: käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja teemme valinnan nopeasti. Odotamme jo hakemustasi! 

Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si suoraan sähköpostilla Jesselle, jesse.jokinen@cervius.fi. 

Voit myös hakea jättämällä tietosi hakulomakkeella!  

Lisätietoja tehtävästä

Jos haluat jutella työstä, voit soittaa Jesse Jokiselle, p. 040 156 0872. Jesse toimii yksikönpäällikkönä Cerviuksen Vantaan toimipisteessä ja kertoo mielellään lisää. 

>> Lue, mitä tarjoamme työntekijöillemme ja mitä mieltä työntekijämme meistä ovat!