Etsimme automaatio- ja kunnossapitoasentajaa pk-seudulle

Haemme itsenäistä, asiakaspalveluhenkistä kunnossapidon ja automaatioalan moniosaajaa. Asentajan työmaat löytyvät pk-seudulta.

Työssäsi olet osa tiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat lääketeollisuuden tuotantolaitteiden korjaus-, parannus- ja ennakkohuolto. Työtehtävät saattavat vaihdella pikaisista vikakeikoista pidempiin tuotantolinjojen asennus- ja kehitysprojekteihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (sähkö-/automaatioasentaja tai -teknikko) ja kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Halllitset puhdastilojen vaatimat huollot ja mittaukset, osaat tarvittaessa laatia niiden huolto-ohjelman. Pneumatiikka- ja elektroniikka-asennuksetkaan eivät ole sinulle ihan vieraita. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office). Suomen kielen taidon lisäksi Sinulla on vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Olet huolellinen, sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita tässä tehtävässä.

Tehtävässä sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, palkkaus TES:n mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

>> Lue, millaista meillä on olla töissä!