Cervius: GreenValue Oy ryhtyy varmistamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta

Kehittyvien kiinteistöjen tekniikkatalo Cervius eriyttää kiinteistöjen energiatehokkuuden varmistamiseen tähtäävät hankkeet perustettuun uuteen yhtiöön. GreenValue Oy palvelee jatkossa valtakunnallisesti kiinteistönomistajia, jotka odottavat energiainvestoinneilta kannattavuutta, säästöä ja tuottoa.

“Kiinteistönomistajat etsivät nyt kiihtyvällä tahdilla ratkaisuja, joilla kiinteistön energiatehokkuutta voidaan parantaa. Näiden palvelujen kysyntä on Cerviuksessa kasvanut voimakkaasti. Uudessa yrityksessä keskitymme palvelemaan kokonaisvaltaisesti kaikissa energiatehokkuuteen liittyvissä asioissa kiinteistön koko elinkaaren ajan”, GreenValuen toimitusjohtajana aloittava Petri Rantapaju sanoo.

Rantapaju toimii GreenValue Oy:n toimitusjohtajana, ja Rantapajun kanssa uutta liiketoimintaa starttaa myyntijohtajana Jarmo Iisakka. Cervius Oy:n toimitusjohtaja Tapio Ulvinen on GreenValuen hallituksen puheenjohtaja.

GreenValue - Petri Rantapaju, Tapio Ulvinen ja Jarmo Iisakka
Petri Rantapaju (vas.), Tapio Ulvinen ja Jarmo Iisakka auttavat kiinteistönomistajia pienentämään rakennusten hiilijalanjälkeä.

Järjestelyt tuovat mukanaan muutoksia myös Cervius Groupissa, sillä Rantapajun saappaisiin toimitusjohtajaksi astuu Cerviuksella palvelujohtajana tutuksi tullut Hannu Kimiläinen.

Ilmastotekoja odotetaan kaikilta

Ilmastokysymykset nousevat entistä tärkeämmiksi kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Suomessa rakennuksissa kuluu noin 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta, joten kiinteistöjen energiaratkaisut ovat avainasemassa, kun vastaamme asetettuihin tavoitteisiin.

“Ilmastotavoitteita ei tulla saavuttamaan ilman että kiinteistöt saadaan energiatehokkaiksi. Sekä kiinteistönomistajien että käyttäjien on tässä tehtävä osansa”, Iisakka painottaa.

GreenValue starttaa tilanteessa, jossa monet yritykset ovat jo nostaneet vastuullisuuden tärkeäksi toimintaa ohjaavaksi periaatteeksi. Tekniikka on kehittynyt ja uusia innovaatioita kiinteistöjen energiatehokkuuteen kehitetään jatkuvasti.

“Meidän tehtävämme on pysyä kartalla uusista teknologioista, ymmärtää niiden mahdollisuudet ja tarjota kiinteistökohtaisia, räätälöityjä ratkaisuja. Näin asiakkaamme tietävät, millaiset ratkaisut ovat parhaita juuri heille”, Rantapaju sanoo.

Cerviukselta tutut toimintatavat ohjaavat myös GreenValuen toimintaa.

“Ratkaisukeskeisyys, luottamuksen rakentaminen ja lupausten lunastaminen, tavoitettavuus, henkilökohtainen palvelu ja yhteydenpidon kynnyksen pitäminen matalana ovat tärkeitä periaatteita, joilla rakennetaan kestäviä asiakassuhteita”, Iisakka sanoo.

Lue myös: Hannu Kimiläinen Cervius Groupin toimitusjohtajaksi (8.4.2021)

Seuraa GreenValuen starttia LinkedInissä!

Ota yhteyttä kaikissa kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvissä asioissa:

Jarmo IisakkaPetri Rantapaju

Jarmo Iisakka
Myyntijohtaja

p.  040 706 7908
jarmo.iisakka@greenvalue.fi

Petri Rantapaju
Toimitusjohtaja

p. 050 513 7988
petri.rantapaju@greenvalue.fi