Cerviuksen uusi kiinteistötekniikan kokonaispalvelu Pirkanmaalle – Jouko Rantapaju työnjohtajaksi

LVI-alan moniosaajalla Jouko Rantapajulla on kiinteistönomistajille Tampereella ja Pirkanmaalla hyviä uutisia. Uusi kiinteistötekniikan kokonaispalvelu tarjoaa asiakkaan käyttöön osaavan ja kokeneen oman työnjohtajan, joka on linkki kaikkiin kiinteistötekniikan palveluihin LVI- ja sähköasentajista automaatioasentajiin. Myös monipuolinen kumppani urakointiin löytyy saman katon alta.

Rakennuksissa päästään kokonaisvaltaisella tarkastelulla paljon energiatehokkaampiin ratkaisuihin. Monesti on niin, että kokonaisuutta ei tarkastella yhtenäisesti, koska kiinteistön ylläpito on palasteltu pieniin osiin.

– Cerviuksella ainutlaatuista on palvelun kokonaisvaltaisuus, panostaminen yhteydenpitoon ja ylipäätään erinomaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, pitkän uran kiinteistötekniikan parissa tehnyt Jouko Rantapaju sanoo.

Jouko Rantapaju, Oma työnjohtaja, Cervius
Jouko Rantapajun työhistoriaan mahtuu LVI-alan töitä sekä työntekijänä että yrittäjänä. Nyt paikka löytyi oman veljenpojan yrityksestä.

Jouko on korjaussukupolven kasvatteja.

– Oli sellainen aika, että kaikki korjattiin, ja käytettiin varaosia. Tässä välissä on menty siihen, että uusitaan herkästi kaikki, vaikka vanhalla ratkaisulla olisi vielä pärjännyt pitkään korjaamalla. Nyt ekologisen näkökulman kautta taas arvostetaan kestäviä ratkaisuja ja suunnitelmallista korjaamista ja ylläpitoa, Jouko Rantapaju summaa.

Jouko on työskennellyt Cerviuksella Pirkanmaalla työnjohtajana toukokuun 2020 alusta alkaen. Tampereen seudulle Cerviuksen toivat alunperin valtakunnalliset asiakkaat.

– Lounais-Suomessa ja Uudellamaalla toimivilla asiakkaillamme on toimipisteitä myös Tampereella. Jotta valtakunnallisesti toimivat asiakkaamme saavat lupaamaamme kokonaisvaltaista palvelua kaikissa toimipisteissään, vahvistamme palveluamme Tampereen seudulla. Pirkanmaalta käsin asiakkaat saavat palvelua myös laajemmin Etelä- ja Keski-Suomenkin alueella, Cervius Group Oy:n toimitusjohtaja Petri Rantapaju sanoo.

Yhteiset juuret tekniikan maailmassa

Petrillä ja Joukolla on muutakin yhteistä kuin Cervius. Sukujuuret ovat yhteiset, sillä Jouko on Petrin setä. Moni yhteinen muisto juontaa aikaan, jolloin Petri oli vasta polvenkorkuinen. 

Suvun tietotaito kiinteistöjen parissa juontaa 1950-luvulle, jolloin Petrin vaari ja Joukon isä teki kylmälaitetöitä Tampereella Sammonkadulla.

Molemmat ovat kulkeneet työelämässä omia polkujaan. Keväällä 2020 Petrille tarjoutui mahdollisuus palkata kokenut tekijä omaan yritykseensä.

– Yrittäjänä olen tottunut ajatukseen, että kysymällä asiat selviävät. Nyt tuli mahdollisuus saada Jouko omaan porukkaan. Jouko on tietysti seurannut meidän toimintaamme, ja päätös syntyi häneltä nopeasti. Minulle on tosi iso juttu, että Jouko on Cerviuksessa mukana.

Kysy Joukolta lisää Cerviuksen Arvo Plus -palvelusta sekä muista kiinteistötekniikan palveluista!

Jouko Rantapaju
Oma työnjohtaja, Pirkanmaa
p. 050 367 8588
jouko.rantapaju@cervius.fi