Cerviuksen kiinteistötekniikan palvelut laajenevat Pirkanmaalle

Cervius avaa toukokuun alussa 2020 yksikön Tampereelle. Lähes 50 henkilöä työllistävän kiinteistötekniikan palveluita tarjoavan Cerviuksen muut yksiköt sijaitsevat Turussa ja Vantaalla.

Cerviuksen toimipisteet kartalla
Cerviuksen yksiköt sijaitsevat Turussa Lounais-Suomessa, Vantaalla Uudellamaalla sekä toukokuusta 2020 alkaen Tampereella Pirkanmaalla.

– Olemme palvelleet asiakkaidemme Tampereella sijaitsevia toimipisteitä jo pitkään, ja haluamme tietysti olla mahdollisimman lähellä asiakkaitamme. Kiinteistötekniikan kokonaisvaltaiselle Arvo Plus -palvelullemme on kysyntää myös Pirkanmaalla, kertovat Cerviuksen perustajat Petri Rantapaju ja Tapio Ulvinen.

Uusi toimipiste vahvistaa yrityksen palveluita myös laajemmin koko Etelä-Suomen alueella. Tampere ja Pirkanmaa on tärkeä askel yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamisessa.

– Tampereella tulemme tarjoamaan työnjohdon lisäksi työtä useille asentajille. Lähdemme nyt laajentamaan tiimiä Tampereella, Rantapaju sanoo.

Lisätietoja

Petri Rantapaju, p. 050 513 7988

Cervius on kehittyvien kiinteistöjen tekniikkatalo – kumppanisi kiinteistön olosuhteiden ja energiatehokkuuden kehittämisessä, kiinteistön käytön ohjaamisessa, automaation ylläpidossa ja kaikissa käytännön LVISA-töissä.