Rakennusliike arvostaa joustavaa ja nopealiikkeistä kumppania

Salminen Mäki Yhtiöissä luotettava ja asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa käytännössä esimerkiksi aikatauluissa pysymistä. Nopeaa reagointia ja joustavuutta edellytetään myös kumppaneilta. Cervius tekee Salminen Mäki Yhtiöille kumppanina putki-, sähkö- ja ilmanvaihtotöitä. 

St. Erik Turun Kauppakeskus Hansassa
Cerviuksen ja Salminen Mäki Yhtiöiden viimeaikaisia yhteisiä hankkeita löytyy esimerkiksi Kauppakeskus Hansasta.

Turkulainen rakennusliike palvelee asiakkaitaan esimerkiksi teollisuus- ja liiketilarakentamisessa, korjausrakentamisessa ja kiinteistöjen saneerauksissa ja toimitilamuutoksissa.

“Olemme erikoistuneet erityisesti vaativiin rakennus- ja saneerauskohteisiin. Kaikissa hankkeissamme on erittäin tärkeää, että aikataulut pitävät, vaikka ne joskus muuttuisivatkin aiemmin sovitusta”, painottaa toimitusjohtaja Janne Mäki. 

Laaja LVIS-palvelujen tarjooma yhdestä numerosta

Cerviuksen ja Salminen Mäki Yhtiöiden välille luottamus on syntynyt käytännön yhteistyön myötä. Yhden numeron käytäntö on osoittautunut toimivaksi.

“Kun tarvitsemme putkiasentajan, häntä tarvitaan yleensä nopeasti. Cerviuksella löytyy valmiutta hoitaa nopeatkin tilanteet, ja tavoitamme heidät yhdestä numerosta.” 

“Arvostamme myös Cerviuksen monipuolista palveluvalikoimaa, sillä saamme kaikki LVIS-työt samasta paikasta”, Mäki kiittää.

Etsitkö yhteistyökumppania rakennushankkeisiin? Cervius palvelee Turun ja Varsinais-Suomen lisäksi pk-seudulla, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla!

Ota yhteyttä!

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu
Hannu Kimiläinen
p. 050 576 3490
hannu.kimilainen@cervius.fi

Varsinais-Suomi
Jani Mikkola
p. 050 551 1061
jani.mikkola@cervius.fi

Pirkanmaa
Jesse Mäkelä
p. 050 476 1111
jesse.makela@cervius.fi