LVIS kuntoon palveluna – huolettomuutta kiinteistönomistajalle

Parhaimmillaan talotekniikan toimivuudesta pidetään huolta ennakoiden, suunnitelmallisesti ja tietenkin kustannustehokkaasti. Cerviuksella projektipäällikkönä aloittanut Ossi Viik näkee, että kiinteistötekniikan ylläpito ja huolto palveluna tarkoittaa huolettomuutta kiinteistönomistajalle ja kiinteistön ylläpidosta vastaavalle.

Pitkäikäisen, kestävän ja tehokkaasti toimivan kiinteistötekniikan salaisuus on paneutuva ja suunnitelmallinen huolto.

– Ennakoitavuus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi kiinteistötekniikka kannattaa ottaa kokonaisuutena haltuun. Säännöllisellä ja tarkkasilmäisellä huollolla pystytään ennakoimaan viat, jolloin laitteet eivät hajoa yllättäen. Suunnitelmallisuuden myötä tietysti myös pystytään budjetoimaan ja ajoittamaan korjaukset kiinteistönomistajalle sopivasti, Ossi sanoo.

Vanhempikin laite on kestävä ja ekologinen

Ossin mukaan tekniikan elinkaarta voidaan usein pidentää, kun laitteet ja järjestelmät ovat huolellisessa seurannassa. Laitteiden säännölliset huollot luonnollisesti pidentävät laitteiden elinikää.

– Tietysti se menee niin, että mitä modernimmat laitteet, sitä taloudellisempaa laitteen käyttö on. Tekniikka menee koko ajan eteenpäin, ja kun uusia järjestelmiä vielä käytetään oikein, säästöjä tulee kulutuksessa. Paljon voimme kuitenkin tehdä myös kehittämällä ja ylläpitämällä vanhaa laitteistoa, jolloin se saadaan toimimaan pidempään. Tämä on sekä kestävä ja ekologinen että kiinteistönomistajan kannalta myös taloudellinen ratkaisu, Ossi muistuttaa.

Oma työnjohtaja on linkki kaikkiin tarvittaviin palveluihin

Ossi Viik aloitti huhtikuussa Cerviuksella projektipäällikkönä. Työhön kuulu erityisesti LVI-puolen huoltotehtävien koordinointi.

– Minulla on pitkä kokemus erityisesti urakoinnin puolelta. Cerviuksella pääsen mukaan kehittämään palveluita, ja asiakaspalvelun rooli korostuu tässä työssä. 

Cerviuksen Arvo Plus -palveluun kuuluva Oma työnjohtaja -konsepti on vakuuttanut Ossin, sillä siihen kiteytyy hyvin kokonaisvaltaisen huoltopalvelun ajatus.

– Oman työnjohdon kautta asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdellä puhelinsoitolla. Oma työnjohtaja on kumppani, jonka myötä yhteystietojen ja yhteistyötahojen metsästämisen voi vaihtaa huolettomaan ja kokonaisvaltaiseen palveluun, Ossi sanoo.

Kuusi seikkaa, miksi kiinteistönomistaja hyötyy kokonaisvaltaisesta Arvo Plus -palvelusta:

  1. Viisaalla ennakoinnilla laitteet ja järjestelmät eivät hajoa yllättäen, jolloin vältetään kalliit yllätysremontit.
  2. Laitteiden isommat korjaukset ja uusinnat voidaan budjetoida ja ajoittaa hallitusti pidemmälle ajalle.
  3. Huoltamalla säännöllisesti kiinteistötekniikan elinkaarta voidaan pidentää huomattavasti.
  4. Tuttu kumppani arvioi rehellisesti, milloin esimerkiksi laitteiden ja järjestelmien uusiminen on kokonaistaloudellisesti järkevää.
  5. Oma työnjohtaja on tuttu linkki kaikkiin kiinteistötekniikan palveluihin, tarvitset sitten LVI-, sähkö- tai automaatioasentajaa tai monipuolista kumppania urakkaan.
  6. Kiinteistötekniikan ylläpito ja huolto palveluna on kiinteistönomistajalle ja kiinteistön ylläpidosta vastaavalle huoleton ratkaisu.

 

Etsitkö kiinteistön ylläpidon kumppania? Lue lisää Arvo Plus -palvelustamme ja ota yhteyttä!