Sähköasentajana Cerviuksella – Viljami Virtasen osaaminen karttuu joka päivä

Viljami Virtasen päivien suola sähköasentajana ovat työkaverit sekä vaihtelevat työmaat ja tehtävät. Työ on kiinnostavaa, kun päivä on aina erilainen. Cerviuksella kannustetaan uusien asioiden oppimiseen ja myös avun kysymiseen matalalla kynnyksellä.

– Työssäni tulee joka päivä eteen erilaisia tilanteita ja uusia asioita. Cerviuksella kuitenkin on aina kannustettu avun kysymiseen, ja tiedän että tarvittaessa puhelimen päässä on aina joku vastaamassa, Viljami kertoo.
Työssä sähköasentajana pääsee vaikuttamaan omiin työpäiviinsä, Viljami sanoo.

 

Kasvavassa yrityksessä oma rooli korostuu

Kehittyvästä ja kasvavasta yrityksestä löytyy useita hyviä puolia. Työ on monipuolisempaa esimerkiksi pelkkiä isoja urakoita tekevään yritykseen verrattuna, ja oma rooli yrityksessä on tärkeä. Monipuoliset työtehtävät vahvistavat omaa osaamista, joka karttuu vain kokemuksen myötä ja tekemällä.

 

– Cerviuksella toiminta on tosi joustavaa. Saan suunnitella ja toteuttaa töitäni itse, ja saan ottaa vastuuta työstäni. Osaaminen vahvistuu tosi paljon, kun on niin paljon erilaisia työtehtäviä ja saa itse ratkaista, miten asiat kannattaa hoitaa.
Yksi Cerviuksen hyvistä puolista on myös tiivis ja tuttu työporukka.
– Töihin on aina kiva tulla aamulla. Tykkään siitä, että tunnen työkaverit. Työt sujuvat mukavasti, kun kaikki tuntevat toisensa.

 

Cerviuksella sähköasentajana – Viljamin TOP 3
  1. Erinomainen työyhteisö – viihdyn tosi hyvin
  2. Työn itsenäisyys ja työnantajan luottamus, ja silti aina voi kysyä apua
  3. Mahdollisuus kerryttää osaamista joka päivä

Katso video, jolla Viljami Virtanen kertoo, mikä on sähköasentajana Cerviuksella parasta!