Sähköosaaminen vahvistuu entisestään – Jani Mikkola yksikönpäälliköksi Cerviukselle Turkuun

Talvipakkaset ovat kiireistä aikaa Cerviuksella ja Jani Mikkolan puhelin soi tämän tästä. Sekä kovat pakkaset että pakkasen lauhtuminen aiheuttaa lvi-asentajille kiireitä. Cerviuksen Turun toimipisteessä yksikönpäällikkönä aloittaneen Mikkolan myötä Cerviuksen sähköosaaminen vahvistuu entisestään.

Jani Mikkola, Cerviuksen yksikönpäällikkö Turun toimipisteessä
Jani Mikkolan tapaat yksikönpäällikkönä Cerviuksen Turun toimipisteessä.

Mikkolan mukana Cerviuksen asiakkaat saavat monipuolisen sähköosaajan – Mikkolalla on kahdenkymmenen vuoden kokemus vaativista sähköasennuksista ja huoltotöistä. Arvokasta osaamista siirtyy luontevasti myös Cerviuksen sähköasentajille.

“Olen tehnyt sähköpuolella töitä pitkään sekä sähköurakoinnin, sähkösuunnittelun että huollon ja kunnossapidon puolella”, Mikkola kertoo.

Cerviukselle Mikkolan houkutteli paitsi kehittyvä ja kasvava yritys myös mahdollisuus ottaa haltuun kiinteistötekniikan kokonaisuutta laajemmin. Vastuulla on nyt parinkymmenen hengen toimipiste monipuolisine kiinteistötekniikan ammattilaisineen.

Kiinteistön arvo ja käytettävyys nousuun kokonaisvaltaisella näkemyksellä

Mikkolan mukaan moni kiinteistönomistaja etsii nyt ratkaisuja kiinteistön energiatehokkuuteen. Vastuullisuus on monille tärkeää, mutta investoinneilta odotetaan aina myös säästöjä ja tuottoa sekä vaikutusta kiinteistön arvoon.

“Laskemme kiinteistötekniikkaan ja sähköön liittyvistä investoinneista saavutettavat säästöt kiinteistönomistajalle. Sähköpuolella esimerkiksi led-ratkaisuista säästöt tulevat pienemmän sähkönkulutuksen ja vähäisemmän huollon tarpeen kautta.”

Sähkölaitteiston käytönjohtaja ja sähkötöiden johtaja

Mikäli kiinteistössä on asiakasmuuntamo tai riittävän suuri pienjännitesähköliittymä, kohteella on oltava oma sähkölaitteiston käytönjohtaja sekä kunnossapito-ohjelma.

“Sähkölaitteiston käytönjohtaja voi olla omasta takaa, mutta useimmiten yritykset ostavat palvelun kumppanilta. Cerviuksella on useita asiakkaita, joiden kiinteistöissä toimimme käytönjohtajana”, Mikkola kertoo.

Cerviuksella kaikki sähköasennukset, kunnostukset, huollot ja tarkastukset hoituvat turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Mikkola toimii myös Cerviksen sähkötöiden johtajana. 

Sähkötöiden johtaja vastaa yrityksessä siitä, että kaikissa sähkötöissä noudatetaan sähköturvallisuuslakia ja että sähköasennukset ovat lain edellyttämässä kunnossa ennen käyttöönottoa tai asiakkaalle luovuttamista.

“Meillä Cerviuksella sähkötöitä tekevät erittäin ammattitaitoiset asentajat. Asentajamme pystyvät tekemään vaativia huoltotoimenpiteitä esim. UPS- ja kompensointilaitteiden parissa. Itselläni on sähköpätevyys 1 eli S1, joten voimme tehdä asiakkaille kaikkia sähkötöitä, mukaan lukien yli tuhannen voltin sähköasennukset”, Mikkola kertoo.

 

Etsitkö kiinteistötekniikan kumppania kehittämään kiinteistöäsi? Ota yhteyttä!

Jani Mikkola
Yksikönpäällikkö | Lounais-Suomi
p. 050 551 1061
jani.mikkola@cervius.fi

Arvo Plus on kiinteistötekniikan kokonaispalvelu, joka sopii kaikenkokoisten kiinteistöjen omistajille ja ylläpitäjille, toimistorakennuksista ja oppilaitoksista kauppakeskuksiin ja teollisuuskiinteistöihin.