Vahva hallitus tukemaan Cervius Groupin kasvua

Pitkän linjan talousammattilainen Timo Leinonen ja kunnossapitoliiketoiminnan moniottelija Tuomas Kaitila luotsaavat Cervius Groupia kasvuun uudessa hallituksessa. Molemmat näkevät Cerviuksen asiakaslähtöisen konseptin mahdollisuudet kiihtyvällä tahdilla teknistyvällä toimialalla.

– Kiinteistötekniikka  on mielenkiintoinen alue. Kiinteistöihin tulee lisää tekniikkaa jatkuvasti, kun esimerkiksi erilaiset anturiteknologiat ja valvontajärjestelmät yleistyvät. Tekniikan tuleminen kiinteistöihin on ollut ja on pitkäaikainen trendi, jossa riittää tekemistä, hallituksen puheenjohtajana toimiva Leinonen sanoo.

Sekä Kaitila että Leinonen ovat pistäneet merkille, että Cerviuksen asiakaslähtöinen konsepti toimii.

– Ketterälle kiinteistötekniikan toimijalle löytyy asiakkaita. Vaikka on millaiset järjestelmät, osaaminen ja ihmiset ovat aina äärimmäisen tärkeitä, Kaitila painottaa.

–  Cerviuksen liiketoiminta on lähtenyt muutaman vuoden aikana hyvään kasvuun. Joissakin asiakkuuksissa korostuvat esimerkiksi etävalvonta ja tätä kautta tehokkuus, mutta asiakaslähtöiselle lähestymiselle ja sille valinnalle, että palvelee asiakkaita ja kiinteistöjä erittäin hyvin, on selvästi markkinoilla kysyntää. Hienoa päästä mukaan, ja odotan mielenkiinnolla, millainen tarina tästä lähtee kehittymään, Leinonen sanoo.

Keskustelukumppani ja kasvun sparraaja

Leinosen ja Kaitilan lisäksi Cervius Groupin hallituksessa toimivat omistajan roolissa Cervius Oy:n toimitusjohtaja Tapio Ulvinen ja Cervius Groupin toimitusjohtaja Petri Rantapaju sekä työntekijöiden edustajana oma työnjohtaja Petri Mäntymäki. Kaikki haluavat vaalia keskustelevaa kulttuuria.

– Yritystä johtavat kokeneet ammattilaiset, joten tässä on erinomaiset lähtökohdat hyvälle yhteistyölle. Meillä kaikilla on erilaisia vahvuusalueita ja osaamista, jota voimme jakaa. Lakisääteisten tehtävien lisäksi näen oman roolini hallituksessa toimitusjohtajan ja muun johdon avustajana ja sparraajana, hyvien kysymysten kysyjänä ja hyvän ja avoimen keskustelukulttuurin ylläpitäjänä. Tietysti tuon talouden ja rahoituksen osaamistani yhteiseen pöytään, Leinonen sanoo.

Kaitilan vahvimmat alueet löytyvät kunnossapidon puolelta ja erityisesti yrityksen kasvattamisesta ja laajentamisesta.

– Oma osaamiseni liittyy siihen, miten yritystä kasvatetaan tuloksellisesti. Paljon käytännön kokemusta ja vinkkejä voin jakaa siitä, miten avataan uusia toimipisteitä ja miten yrityksen kulttuuria vaalitaan yrityksen kasvaessa.

– Etsimme Cervius Groupin hallitukseen laaja-alaista asiantuntemusta ja kokemusta, joka täydentää omien asiantuntijoidemme osaamista.

Olemme tosi iloisia, että saimme näin kovat osaajat mukaan yritystä kehittämään ja kasvattamaan, Petri Rantapaju sanoo.

Uusi hallitus on aloittanut kesäkuussa 2020.

Lisätietoa

Petri Rantapaju
Perustaja ja toimitusjohtaja
Cervius Group Oy

050 513 7988
petri.rantapaju@cervius.fi