Sähköasentaja ja putkiasentaja pääkaupunkiseudulla – tartu mielenkiintoisiin töihin!

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja itsenäistä sähköalan moniosaajaa sekä monitaitoista putkiasentajaa. Asentajien työmaat löytyvät pääkaupunkiseudulta.

Työssäsi olet osa Cerviuksen asiakkuustiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat niin vikakorjaus- ja ennakkohuoltotyöt kuin korjaus- ja uudisasennusprojektit. Työ on siis monipuolista – pääset sekä pikaisille vikakeikoille että pidempiin asennusprojekteihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (sähkö-/automaatioasentaja tai putkiasentaja) ja kokemusta kiinteistöteknisten järjestelmien ylläpidosta ja korjauksesta. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office).

Suomen kielen taidon lisäksi sinun tulee läpäistä asiakaskohteiden vaatimat turvaselvitykset. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen tyyppi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita näissä tehtävissä.

Cerviuksella sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät. Tehtävien palkkaus TES:n mukaan. Teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae heti!

Hae mukaan jättämällä tietosi hakulomakkeella!

Lisätietoja tehtävistä:

  • Hannu Kimiläinen, p. 050 576 3490
  • Pasi Elolampi, p. 050 308 8258

Katso video, jossa Viljami Virtanen kertoo työstään sähköasentajana: