Opiskele rakennusautomaation osaajaksi 12 viikon koulutuksessa, työllisty meille – haku käynnissä!

Etsimme yhteistyössä AW Academyn kanssa koulutettavia, jotka työllistyvät 12 viikon intensiivisen koulutuksen jälkeen Cerviukselle rakennusautomaation tehtäviin. Koulutuksen myötä saat varman työpaikan joko Turun seudulla, Pirkanmaalla tai Uudellamaalla.

Talotekniikka näkyy ja tuntuu kaikkialla arjessamme – rakennusautomaatiolla ohjataan rakennusten lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Tämän päivän järjestelmät ovat älykkäitä, pitkälle automatisoituja kokonaisuuksia, jotka tekevät tiloista käyttäjilleen viihtyisiä ja turvallisia sekä energiatehokkaita.

– Koulutettavat, uudet asiantuntijamme pääsevät heti mukaan asiakasprojekteihin. Koulutus ja työ tukevat toisiaan, jolloin työhön pääsee kiinni nopeasti, yksikön päällikkö Pasi Elolampi kertoo.

Koulutus sopii hyvin alanvaihtajalle, sillä aiempaa osaamista tai kokemusta ei edellytetä – lähtökohdaksi sopii palava kiinnostus teknologioihin, rakennusalaan ja rakennusautomaatioon.

Suunnittelua ja asennuksia

Cerviuksella uusien, koulutuksen kautta aloittavien asiantuntijoiden tehtäviä ovat rakennusautomaatiojärjestelmien ohjelmointi ja projektien läpivientiin liittyvät tehtävät sekä järjestelmien käyttöönotto, ylläpito ja huollot. Työssä yhdistyvät siis sekä toimistolla tehtävä suunnittelutyö että asennukset ja huollot asiakkaiden luona.

– Työ sopii loistavasti asiakaspalveluhenkiselle, hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle tekijälle, jolla pysyy läppärin lisäksi kädessä tarvittaessa myös pora, Elolampi kertoo.

Rakennusautomaatio-osaajan tulee osata muidenkin taloteknisten järjestelmien toiminta, joten tekeminen on monipuolista ja haastavaa. Työssä oppiminen on oikea tapa oppia kiehtovalle alalle.

Rakennusautomaation osaamista tarvitaan jatkuvasti, ja monipuolisten osaajien kysyntä vain kasvaa tulevaisuudessa. Haluamme tämän koulutuksen ja työn myötä tarjota uusille osaajille mahdollisuuden siirtyä tälle mielenkiintoiselle alalle, sanoo toimitusjohtaja Petri Rantapaju.

Hae koulutukseen heti

Maksuton koulutus alkaa startti-illalla 11.11.2020, minkä jälkeen alkaa itsenäisesti suoritettava esiopintojakso. Koulutus jatkuu intensiivikoulutuksena 11.1.2021–1.4.2021.

Hae mukaan viimeistään 18.10.2020! Hakemus kannattaa jättää pian, sillä kurssipaikkoja aletaan täyttämään jo ennen hakuajan päättymistä.

Työskentelypaikkakunnat Cerviuksella: Pääkaupunkiseutu (1 hlö), Turku (1 hlö) tai Tampere (1 hlö). Huomaa, että tarvitset työssäsi ajokortin.

Valmistuneet työllistyvät Academic Workin kautta konsultteina. 

Lue lisää ja hae mukaan täältä: Kouluttaudu ja työllisty rakennusautomaatio-osaajaksi >>

Lue myös, mitä Cerviuksen työntekijät kertovat työstään!

Cervius on kiinteistötekniikan palveluita tarjoava suomalainen kasvuyritys. Olemme sekä kiinteistönomistajien että käyttäjien asialla – autamme säilyttämään suomalaisten kiinteistöjen arvon ja varmistamaan hyvät olosuhteet kaikille tilojen käyttäjille. Työntekijöiltään Cervius saa kiitosta rennosta, avoimesta ja kannustavasta yrityskulttuurista.